23948sdkhjf

Byggeplasspickupen: Nå kommer flere kule varianter av Ranger

Norges pickup-vinner i 2020 kommer som helt ny modell neste år - men først to nye spesialversjoner.

Ford har lagt opp til en offensiv strategi på lette nyttekjøretøy og har til hensikt å konkurrere i alle segmenter. I tillegg skal alle Fords nyttekjøretøy ha en elektrifisert drivlinje i løpet av 2024. Da prater vi enten ladbar hybrid eller helektrisk.

31 prosent var Ranger

Alle produktene skal derfor fornyes og for pickup, ja der har Ford rett og slett satt seg fore å  "dominere" segmentet. I 2020 ble det registrert 3978 ny pickuper i Norge, noe som utgjør 12,4 prosent av varebilregistreringene totalt. Ranger sin andel av pickupsegmentet var på 31 prosent ifølge Ford.

Neste år kommer ny pickup og samarbeidet mellom Ford og Volkswagen blir synlig i de første produktene.

Enda flere versjoner til høsten

Men første kommer det flere utstyrsvarianeter av dagens Ford Ranger som allerede finnes i utgavene  XLT, Limited, Thunder, WildTrack og Raptor.

Til høsten kommer kommer i tillegg Wolftrak og Stormtrak til Norge.

Stormtrak: Mer utstyr

Ranger Stormtrak kommer også i begrenset opplag med 213 hesters dieselen i tre forsjkjellige fargevalg. Den er en bedre utstyrt versjon av Wildtrak. Egen grill og sorte detaljer i tillegg til sorte striper på panseret. Her får du 18-tommers sorte alufelger.

Velger du Double Cab får du elektrisk rulledeksel som kan lukkes og åpnes elektrisk ved bruk av enten nøkkelen, fra kupeen eller med en knapp plassert på innsiden av lasterommet.

På innsiden blir det skinnseter med egen logo og røde sømmer. Prise for en Dobule Cab starter på 590.625 kroner inkl mva, noe som er 32-35.000 dyrere enn Wildtrack.

Wolftrak: Røffere

Ranger Wolftrak produseres i begrenset opplag, blir utstyrt med 170 hesters 2-liters EcoBlue-dieselmotor og 10-trinns automat. Den kommer i to farger, Conquer Grey eller Sea Grey. Dette blir en litt mer røff ujålete versjon. Begge med matt svarte detaljer, AT-dekk, 17-tommers svartg felger, sportsbøyle på plan, elektrisk diff bakaksel, Sync 3 med navi og matt svarte interiørdetaljer.

Pris på Wolftrack er omtrent 23.000 over en XLT. En Dobbel Cab Woltrak vil koste fra 505.625 inkl mva.

Opphav og kilder: Ford Motor Norge

KLIKK for alle artikler i Varebil pickup elbil.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095