23948sdkhjf

Betonmast Østfolds hittil største kontrakt: bygger ny skole på Ås

Ås kommune har innstilt Betonmast Østfold for bygging av Åsgård skole på Ås. Kontrakten er en totalentreprise med en forventet verdi på om lag 330 millioner kroner ekskl. mva.

Prosjektet omfatter nybygg av en skole for 784 elever og flerbrukshall, samt parkeringskjeller, totalt 15.200 kvadratmeter. Skolen skal bygges med utstrakt bruk av tre og med passivhusstandard, opplyser Betonmast i en pressemelding

– Det er klart vi er stolte over å ha vunnet denne kontrakten. Vi har bygget flere skoler tidligere, men dette er Betonmast Østfolds hittil største kontrakt, sier Lars Prangerød, daglig leder i Betonmast Østfold.

– Våre medarbeidere har lagt mye ressurser i å regne på denne jobben, og vi føler oss trygge på at vi vil levere et godt prosjekt til Ås kommune innenfor de rammene som er lagt. Med god kjennskap til byggherren fra tidligere oppdrag, er vi sikre på at vi sammen skal få til et flott prosjekt, som kommer alle parter til gode, avslutter Prangerød.

God erfaring

– Vi har god erfaring med Betonmast Østfold gjennom prosjektet på Moer Sykehjem. Nå gleder vi oss til å fortsette det gode samarbeidet gjennom byggingen av Åsgård skole, uttaler Jostein Ådalen, prosjektsjef i Ås kommune.

Oppstart riving av eksisterende skole er forventet i juni, og med to års byggetid kan barna ta det nye skolebygget i bruk til skolestart i august 2023.

Kilde: Betonmast

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109