23948sdkhjf

Jubel i Førde: De ansatte i Åsen & Øvrelid får 10 millioner i bonus

Byggentreprenøren Åsen & Øvrelid AS i Førde har en fast bonusavtale med sine ansatte. I år utbetaler selskapet totalt 10 millioner kroner til medarbeiderne.

Daglig leder Finn Ove Øen forteller til Firda.no at selskapet har en fast bonusavtale med sine ansatte og som er basert på fjorårets resultat. I praksis betyr det at de vil få utbetalt bonus hvert eneste år selskapet går med overskudd. For ansatte i full stilling vil årets utbetaling være på mellom 70.000 og 80.000 kroner.

– Det er veldig motiverende, sier tømreren Henrik Kleppe (21) til firda.no.

Ledende byggentreprenør i Sogn og Fjordane

Åsen & Øvrelid AS i Førde er en ledende byggentreprenør i Sogn og Fjordane. Selskapet ble grunnlagt som et tømrerfirma i 1988 av Leif Arne Åsen og Helge Øvrelid, og etter en fusjon med betongfirmaet Brødrene Sunde AS i 1996 har selskapet utviklet seg til å bli en komplett totalleverandør som håndterer alle typer byggeoppdrag, inkludert store og komplekse totalentrepriser.

Selskapet opplyser å ha rundt 95 ansatte og en årsomsetning på i overkant av 400 millioner kroner. Av dette er rundt 350 millioner knytet til entreprenørdrift, mens resten av omsetningen kommer fra eiendom, hovedsakelig knyttet til utvikling og salg av boliger.

Kilde: Firda.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125