23948sdkhjf

HTB skal bygge trampolinepark og fagskole i Førde

Helgesen Tekniske Bygg (HTB) har inngått avtale med Hellenes Yard om bygging av Skaparhuset i Førde.

Skaparhuset i Førde er planlagt med en to-etasjers trampolinepark, fagskole og allrom. Lokalene skal i tillegg gi muligheter for aktiviteter utenom skoletid.

HTB skal gjennomføre prosjektet i en totalentreprise. Arbeidene er startet opp og bygget skal stå ferdig i løpet av første kvartal 2022. Avtalen med Hellenes Yard har en verdi 70 millioner kroner ekskl. mva og inkluderer en opsjon på innredningsarbeider og ytterligere ett bygg på tomten.

Godt samarbeid

– Vi opplever en høy grad av profesjonalitet og endringsevne fra entreprenøren. Samarbeidet mellom entreprenør og vår byggeleder, Novaform fremstår som svært konstruktivt og løsningsorientert, sier Anders Haugen, Business relations/Chairman i Hellenes Yard.

Han opplyser at verftseiendommen vil få et betydelig løft, til beste for utdanning, næringsliv og attraktive fritidstilbud. Verftet spiller allerede en viktig rolle i samfunnsutviklingen i regionen, og denne rollen blir nå tydeliggjort ytterligere, mener Haugen.

God kjemi

– Sammen med Holon Arkitekter og byggherrens prosjektleder fra Novaform Førde, har våre medarbeidere funnet gode og kostnadseffektive løsninger. Samarbeidet har fungert meget godt og vi har spilt hverandre gode. Den gode kjemien er viktig for å skape gode løsninger for prosjektet som helhet, sier Ronny Laastad, daglig leder i HTB.

Etter etableringen i 1981 og har selskapet vært ansvarlig for mer enn 1.500 byggeprosjekter innen industri, forretnings- og næringsbygg. 70 prosent av selskapet eies av LAB AS, et datterselskap i AF Gruppen.

Kilde: AF Gruppen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11