23948sdkhjf

AF Gruppen rehabiliterer og bygger 81 leiligheter i Oslo sentrum

AF Gruppen har inngått avtale med Bjerke Grønnegata AS om rehabilitering og bygging av i alt 81 leiligheter i Homansbyen i Oslo.

Bjerke Grønnegata AS eies av Bjerke Eiendom og avtalen som de har inngått med AF Gruppen er en totalentreprise med verdi på 104 millioner kroner ekskl. mva. Prosjektet er på 4.200 kvm BTA, og består av rehabilitering av 69 leiligheter i eksisterende bygg i Grønnegata 6 og 12 leiligheter i et nybygg i bakgård.

BlueProof-løsning

Prosjektet har blitt utviklet i samspill mellom AF og Bjerke Eiendom siden årsskiftet 2019/2020, og inkluderer blant annet en BlueProof-løsning på eksisterende takflater, slik at både behovet for et vanlig fordrøyningsanlegg og belastningen på overvannsnettet i Oslo sentrum reduseres vesentlig.

– Vi har hatt et langt og vellykket samarbeid med Bjerke Eiendom for å muliggjøre prosjektet, og gleder oss nå til å sette i gang med byggingen. Bjerke Eiendom er en ny kunde for oss, som vi ser frem til et godt samarbeid med. Rehabilitering kombinert med infill-prosjekt passer svært godt med vår langsiktige strategi i Oslo sentrum, sier Eirik Wraal, konserndirektør i AF Gruppen.

Byggestart er nå i andre kvartal, med ferdigstillelse i tredje kvartal 2022.

Kilde: AF Gruppen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.111