23948sdkhjf

Tverås først ut: Innstilt til grunnentreprisen på Hjelset

Tverås Maskin & Transport AS er innstilt til totalentreprisen for grunnarbeid på sykehustomten på Hjelset utenfor Molde.

Etter at styret i Helse Møre og Romsdal (HMR) tidligere i år avbestilte det resterende arbeidet i akuttsykehus-entreprisen med Skanska Norge, besluttet helseforetaket å dele opp det store prosjektet rundt det nye akuttsykehuset på Hjelset utenfor Molde i flere totalentrepriser.

Nå har helseforetaket innstilt Tverås Maskin & Transport AS til totalentreprisen for grunnarbeid på sykehustomten på Hjelset.

Ifølge HMR leverte Tverås et godt tilbud som også viser at de er godt kvalifisert til å styre og gjennomføre oppdraget.

– Vi er glade for å kunne innstille Tverås til oppdraget. Det er en solid aktør som allerede leverer godt arbeid for oss under Skanska-kontrakten som pågår på sykehushustomten. Vi ser fram til det videre samarbeidet med dem, sier Heidi Nilsen, leder for prosjektstyret for Sjukehuset Nordmøre og Romsdal (SNR).

Inngår kontrakt etter karensperiode

Først etter at karensperioden er avsluttet 6. april kan partene inngå en kontrakt. Deretter vil man i samarbeid komme frem til en plan for gjennomføring av oppdraget, med planlagt oppstart i juni i år, opplyser helseforetaket.

I entreprisen skal Tverås blant annet gjennomføre graving, sprenging og flytting av masser, sprenging av fjell og peling, legging av bunnnledninger, trekkerør for elektro og vann- og avløpsrør, samt klargjøring for fundamentering.

Flere SNR-konkurranser ute i markedet

I tillegg til grunnentreprisen har SNR-prosjektet åtte tilbudskonkurranser ute i markedet. Det er gjennomført prekvalifisering for prosjektering og arkitekt og i tiden framover venter flere viktige frister for prekvalifisering og tilbud.

– Ved midnatt 25. mars gikk fristen ut for å be om å bli prekvalifisert til oppdraget om fundamentering, råbygg og tett bygg og jeg er særdeles glad for å kunne opplyse om at vi har mottatt forespørsler fra flere aktører som ønsker å delta, sier Nilsen.

Kilde: Helse Møre og Romsdal

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.361