23948sdkhjf

Storordre til Ramirent: Skal levere hele 7.000 kvadratmeter stillas

Ramirent er valgt som underleverandør av Veidekke i forbindelse med boligprosjektet Kvarteret i Lillestrøm. I første byggetrinn dreier det seg om person- og vareheiser og 7.000 kvadratmeter stillas, med opsjon på tilsvarende omfang til byggetrinn to.

Det var i fjor sommer at Veidekke fikk i oppdrag av OBOS Nye Hjem AS og Otto Olsen Boligutvikling AS å bygge det første av fem byggetrinn på prosjektet Kvarteret i Lillestrøm. Når hele OBOS Kvarteret står ferdig skal det etter planen utgjøre en helt ny bydel med rundt 1.000 boliger, opplyser Ramirent i en pressemelding.

Første byggetrinn består av fire frittstående bygg på fem til åtte etasjer. Veidekke startet byggingen av de 206 leilighetene i oktober i fjor, og nå har hovedentreprenøren valgte Ramirent Norge som underleverandør til første byggetrinn av gigant-prosjektet som skal stå ferdig i 2023.

Gode erfaringer fra lignende storprosjekter

Ramirent skal levere brakkerigger, byggvarme, moduler, maskiner, elektro, heiser og stillaser. I første byggetrinn dreier det seg om person- og vareheiser og 7.000 kvadratmeter stillas med opsjon på tilsvarende omfang på byggetrinn to.

Anleggsleder Bjørn Kolaas i Veidekke sier at Ramirent var et naturlig valg fordi de har gode erfaringer med selskapet på lignende storprosjekter.

– I tillegg til at de har et stort utvalg av maskiner og utstyr og bidrar med å se helheten i prosjektene, gir de også rask respons på våre henvendelser og innspill. Det er også viktig for oss at selskapet bidrar aktivt og kommer med innovative løsninger i forhold til kravet om BREEAM-sertifisering og vårt mål om å ha en fossilfri byggeplass, påpeker han

Kilde: Ramirent

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109