23948sdkhjf

KB Gruppen går inn som 50 prosent eier av Selvaag Prosjekt

Selvaag ønsker videreutvikle entreprenørselskapet Selvaag Prosjekt og tar KB Gruppen inn som medeier.

Entreprenørselskapet Selvaag Prosjekt har siden etableringen i 2009 vært heleid av Selvaag AS, og etter å ha etablert en solid posisjon i rehabiliteringsmarkedet for boliger er planen å styrke posisjonen ytterligere, heter det i en pressemelding.

– Selvaag Prosjekt har solid kompetanse og en sterk posisjon blant borettslag og sameier. Nå ønsker vi videre lønnsom vekst og vurderer nye markeder. For å lykkes med dette, ønsker vi å videreutvikle selskapet og styrke eierskapet, sier selskapets styreleder, Steinar Mejlænder-Larsen.

Familieeid investeringsselskap

Nå kommer KB Gruppen inn som 50 prosent eier. KB Gruppen ble etablert i 1965 og er et i hovedsak familieeid investeringsselskap som har eierskap i en rekke bedrifter innen bygg- og anleggsbransjen, som blant andre STØ Entreprenør, BRG Entreprenør og Christie & Opsahl.

– Etter den grundige prosessen vi har hatt sammen med KB Gruppen, er vi overbevist om at dette er riktig for Selvaag Prosjekt. To sterke eiermiljøer vil gi all mulig støtte til utviklingen og vi tror dette er svært positivt for både kunder, ansatte og eiere, sier Steinar Mejlænder-Larsen.

Kilde: Selvaag Prosjekt

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.315