23948sdkhjf

Kruse Smith: Har vunnet kontrakter på over 760 millioner med Nye SUS

Etter å ha signert en ny opsjon har Kruse Smith samlet vunnet kontakter til det nye universitetssykehuset i Stavanger på over 763 millioner kroner inkl. mva.

– Vi hadde opsjon på å utvide vår avtale om å levere råbygget til Nye SUS, og den opsjonen får vi nå utløst. Det har vært noen gode prosesser om omfang og hvilke oppgaver som skal legges inn i avtalen, sier Kristin Stømer Frafjord, regiondirektør i Kruse Smith.

Les også: Sikret sykehuskontrakt til en halv milliard

Ifølge Helse Stavanger er Kruse allerede i gang for det store behandlingsbygget som i fjor høst fikk finansiering til ytterligere utvidelse med 20.000 kvm. Avtaleutvidelsen for råbygget på det nye universitetssykehuset i Stavanger har en pris på 76,5 millioner kroner inkludert mva.

Holder farten oppe

– Vi er glade for å ha dette på plass og signert, slik at vi nå kan holde farten oppe sammen med Kruse Smith. De er allerede godt i gang med betongarbeidene på underetasjene på utvidelsen av behandlingsbygget, sier Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for Nye SUS.

Samlet har Kruse Smith vunnet kontrakter for over 763 millioner kroner inkludert mva, for råbygget, betongarbeider og parkeringshus for ansatte til det nye universitetssykehuset. Sistnevnte ble ferdigstilt tidlig i fjor.

Entreprenøren har arbeider på byggeplassen for Nye SUS frem til høsten 2022.

– Det er fint at vi utvider oppgavene våre på Nye SUS. Særlig kjekt er det at vi får til en effektiv drift av riggen vår på byggeplassen videre. På bemanningssiden jobber vi også smart ved at vi planlegger på litt sikt å leie inn ledig personell fra andre entreprenører. Det er mye vinn-vinn i dette prosjektet, sier Stømer Frafjord.

Kilde: Helse Stavanger

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.117