23948sdkhjf

BKK og Cramo går sammen om å tilby mobile lade- og batteriløsninger

BKK og Cramo har inngått et samarbeid om utleie og distribusjon av mobile lade- og batteriløsninger til bruk på bygg- og anleggsplasser.

Skiftet til utslippsfrie byggeplasser er i full gang, men all infrastruktur har ikke vært på plass. Skal en i dag ha en utslippsfri byggeplass, kan det være utfordringer med tilgang på nok strøm, eller en kan bli belastet høye anleggsbidrag for utbygging av nærliggende trafo, skriver Cramo i en pressemelding.

Batteribank til høsten

BKK og Cramo har nå etablert et utradisjonelt samarbeid som skal sikre leie og distribusjon av standardiserte og innovative lade- og batteriløsninger til bygg- og anleggsplasser i hele Norge.

– Økte krav til utslippsfrie bygg- og anleggsplasser vil kreve flyttbare og skalerbare løsninger for lading av maskiner og utstyr. Det blir også vesentlig å sikre nok tilgang til det økte effektbehovet for å kunne gjøre prosjektene utslippsfrie, forteller Camilla Moster i BKK.

Les også: BKK og Bergen kommune samarbeider om utslippsfrie byggeplasser

Samarbeidspartnerne er allerede leveringsdyktige på både normalladere og hurtigladere. Batteribank er under testing og forventes å være leveringsklar til høsten.

Kilde: Cramo

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078