23948sdkhjf

AF skal bygge 71 leiligheter på Kværnerhøyden

AF Gruppen skal bygge boligprosjektet Kværnerhøyden i Oslo, bestående av 71 leiligheter fordelt på to blokker på 12 og 5 etasjer i tillegg til et townhouse.

Kværnerhøyden er lokalisert på Nygårdshøyden ved Svartdalsparken i Oslo. Boligprosjektet består av 71 leiligheter fordelt på to boligblokker på 12 og 5 etasjer med underliggende parkeringskjeller og takterrasser samt et townhouse, alt med teglsteinsfasader. Dagens industriområde skal transformeres til et attraktivt boområde med grønne utearealer som forbinder området til blant annet nærliggende Alnaelven.

Totalentreprise på 150 millioner

Prosjektet gjennomføres som en totalentreprise med verdi på ca. 150 millioner kroner ekskl. mva. Boligene er nær solgt ut, prosjektering starter i Q2 og oppstart bygging er planlagt fra Q3 2021. Boligprosjektet består av ett byggetrinn og ferdigstillelse er forventet Q2 2023, opplyser AF Gruppen som inngikk avtalen med Nygård Boligutvikling Holding, et heleid selskap av Fredensborg Bolig.

– Vi har hatt et langt samarbeid med Fredensborg Bolig for å muliggjøre dette prosjektet og vi ser frem til at vi nå kan bidra til å transformere dette industriområdet til det flotte boområdet som det legges opp til, sier Tormod Solberg, konserndirektør i AF Gruppen. Han mener prosjektet passer godt inn i AF Gruppens strategi om bærekraftige prosjekt og uttrykker samtidig glede over å kunne inngå en avtale med en helt ny, stor og langsiktig kunde som Fredensborg Bolig.

Kilde: AF Gruppen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094