23948sdkhjf

Skal lede bærekraftarbeidet i Multiconsult

Multiconsult har ansatt Heikki Eidsvoll Holmås som Chief Sustainability Officer.

Den tidligere toppolitikeren har 16 års bakgrunn fra Storting og regjering der han særlig har jobbet med klima- og energispørsmål. Han kommer senest fra stillingen som leder for Seksjon Vindkraft i Multiconsult i Oslo. Som Chief Sustainability Officer (CSO) skal Holmås ha det overordnede ansvaret for å lede og styre mål og oppgaver i tråd med Multiconsults bærekraftstrategi.

Brennende engasjement

– Heikki har solid kompetanse og ikke minst et brennende engasjement innen klima- og miljøfeltet. Han er uten tvil rett person til å løfte bærekraftarbeidet ytterligere i Multiconsult, ved å sikre videre forretningsutvikling innen bærekraft og samtidig styrke bærekraftarbeidet og -kompetansen i organisasjonen, sier konsernsjef Grethe Bergly i Multiconsult.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på det viktige arbeidet med å hjelpe våre kunder til å kunne være klimahelter og en del av løsningen for en best mulig fremtid. Våre råd har stor betydning for klima og bærekraft i de tusenvis av små og store prosjekter vi er inne i. Når hvert tonn teller for å stoppe de farligste klimaendringene, er det å bidra til å få på plass fremtidsløsninger i alt vi gjør, noe av det mest meningsfulle jeg kan tenke meg å jobbe med, understreker Heikki Eidsvoll Holmås.

Etablerer eget team

I tilknytning til stillingen skal det etableres et team bestående av sentrale ressurser i organisasjonen med kompetanse og erfaring innen ulike deler av bærekraftfeltet. Teamet skal blant annet støtte CSO i arbeidet med å nå Multiconsults klima- og miljømål, der ett av målene er å bli klimanøytrale senest i 2030.

Kilde: Multiconsult

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.082