23948sdkhjf

FH Gruppen inngår ny kjempeavtale med Gausdal

Hyttegiganten FH Gruppen har inngått en ny treårig avtale med Gausdal Landhandleri. Avtalen har en verdi på minimum 1,5 milliarder kroner, opplyser oa.no.

FH Gruppen er Norges raskest voksende hus- og hytteprodusent med leveranser fra Familiehytta, Familiehus, Telemarkhytter, Nordlyshytter, Leve Hytter og Øverbygg. Innkjøpsdirektør Anders Bjørkheim opplyser til Oppland Arbeiderblad at gruppen i fjor solgte 1.072 hytter, en økning på 45 prosent fra året før.

Gausdal Landhandleri har vært leverandør til FH Gruppen siden oppstarten i 2007, og etter at selskapene nå har inngått en ny treårig avtale vil vareleveransene til alle FH Gruppens hytteprosjektet landet rundt gå ut fra sentrallageret som Gausdal Landhandleri har på Lillehammer. Det tradisjonsrike familieselskapet med røtter tilbake til 1938 har 22 byggevarehus på Østlandet og omsatte ifølge oa.no for 1,62 milliarder kroner i fjor, en økning på 40 prosent fra året før.

Den nye avtalen med hus- og hytteprodusenten har en samlet verdi på minimum 1,5 milliarder kroner. Takket være den store aktiviteten i FH Gruppen er dette vesentlig høyere enn den forrige avtalen, og den omfattende hyttebyggingen kan også medføre at verdien på den nye avtalen kan bli høyere.

Kilde: Oppland Arbeiderblad

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094