23948sdkhjf

Asfaltfirma konkurs – skylder på konflikt med entreprenør

Norsk Asfalt AS, som frem til 1. februar var kjent som Vest Asfalt AS, er konkurs. Den utløsende faktoren er økonomiske tap som følge av en konflikt med entreprenør, ifølge ba.no.

På selskapets nettsider opplyses det at «Vest Asfalt startet opp etter at Skanska la ned sin asfaltavdeling i Bergen i 2007». I Brønnøysundregistrene ble det nyregistrert i 2014 og har vært eid 100 prosent av Kenneth Larsen som også var daglig leder og styrets leder.

Konflikten med den ikke navngitte entreprenøren kom frem i selskapet årsregnskap for 2019, skriver Bergensavisen ba.no. I årsregnskapets noter står det også at entreprenøren ikke har betalt for jobber som har blitt utført.

Selskapet i Godvik i Bergen hadde investert tungt i maskiner i tilknytning til samarbeidet med entreprenøren. Disse investeringene underbygges på nettsidene til Vest Asfalt der selskapet skriver at det sitter på en stor og omfattende maskinpark og remser opp blant annet asfalthjullaster, asfaltfres, fire asfaltutleggere, fem valser, limtraktor og lastebiler.

Til ba.no forteller Larsen at det var disse investeringene som til slutt knakk selskapet.

Kilde: Bergensavisen

KLIKK for alle artikler i Bygg- og anleggskonkurser .

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094