23948sdkhjf

– Strenge miljøkrav til nybygg går ofte utover dagslysnivået

To markante glass-bedrifter, Lamilux og Elverhøy, inngår samarbeid.

STRATEGISK SAMARBEID:

Lamilux Norge inngikk ved årsskiftet samarbeid med Elverhøy Aluminium og Glass.

– Vi satser på dagslyselementer som passer til nordisk klima, sier Jan Remy Taaje Elverhøy. – Samarbeidet retter seg mot boliger, kommersielle og offentlige bygninger, og nå også nye innenfor industri- og lagerbygg. 

Jan Remy Taaje . Arkivfoto: Adam Stirling

Takvinkel helt ned til 3 grader

Produktspekteret til Lamilux inkluderer alt fra Passivhus-sertifisert glasstak løsninger med takvinkel helt ned til 3 grader, stålkonstruksjoner for glasstak, takvindusystemer som også inkluderer adkomst til takterrasser, komplette røykventilasjonssystemer, til tradisjonelle lysfelter og rytterlys i polykarbonat.

– Vi tilbyr en enhetlig løsning fra idé og hele veien til montering og service. Derfor styrker vi oss med en partner som Elverhøy Aluminium og Glass, sier Michael Saunte, direktør i Lamilux Nordic.

Totalleverandør

Med denne utvidelsen er Elverhøy Aluminium og Glass også Norges første totalleverandør av dagslyssystemer for både fasader og tak. 

– Strenge miljøkrav til nybygg går ofte utover dagslysnivået. Her ser vi at dagslyssystemer i tak er gode løsninger for å optimalisere dagslysforholdene i bygg, avslutter Taaje.

Kilde: Elverhøy

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109