23948sdkhjf

Isopartner styrker satsingen på Midt- og Nord-Norge

Med sin nyetablering i Malvik kommune like utenfor Trondheim vil Isopartner AS raskt kunne levere teknisk isolasjon til VVS-anlegg og prosessindustri til prosjekter i Midt- og Nord-Norge.

Isopartner AS er en markedsledende grossist innen teknisk isolasjon og gjennom etableringen av et lager på Sveberg i Malvik kommune like utenfor Trondheim styrker selskapet sin posisjon i Midt- og Nord-Norge. Foruten hovedlageret i Moss har selskapet også lokale lagre i Oslo og i Bergen.

– Kundene våre er opptatt av raske leveringer, god kundeservice og produktkvalitet. Denne nyetableringen understreker at vi tar kundene våre på alvor, sier nordisk direktør Arne Schultz.

– Målet med denne etableringen er å satse mer på markedet i Midt- og Nord Norge. Flere av våre kunder befinner seg i dette området og ved å kunne tilby rask levering og ikke minst lokal tilstedeværelse, blir vi mer konkurransedyktige. Dette kommer igjen våre kunder til gode, sier Schultz.

Lageret på Sveberg er på 600 kvm og høyden på over 10 meter gir Isopartner, avdeling Trondheim nok rom til å kunne lagerføre produktene som markedet etterspør og rask levere til kunder i Midt- og Nord Norge. Foto: Isopartner

Lager på 600 kvadratmeter

1. februar tiltrådte Rolf Erik Magnussen som regionansvarlig for Midt- og Nord Norge i Isopartner. Han har over 30 års fartstid i isolasjonsbransjen, hvorav de siste 22 årene i AS Rockwool og 14 år som salgssjef.

Lageret på Sveberg er på 600 kvadratmeter og høyden på over 10 meter gir Isopartner, avdeling Trondheim nok rom til å kunne lagerføre produktene som markedet etterspør og rask levere til kunder i Midt- og Nord Norge.

– Med mål om å gjøre kundene så fornøyd at de velger oss som hovedleverandør har vi sterk fokus på service og kvalitet i alle ledd, sier Magnussen.

Kilde: Isopartner

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063