23948sdkhjf

Bonava i gang med sitt første Oslo-prosjekt

Denne uken tok regionleder i Bonava, Matilda Vinje, første spadestikk på Ensjø, i det som er boligutviklerens første boligprosjekt i Oslo. Totalentreprisen utføres av SV Betong og er en av de største i selskapets historie.

Ifølge Bonava skal Kongsløkken bli et solrikt nabolag på en av Ensjøs beste tomter. Her er det planlagt 127 leiligheter, hvor de fleste mange av dem har en flott utsikt over Oslo. Innflytting blir etter planen et sted mellom fjerde kvartal 2022 og første kvartal 2023.

Store ambisjoner på Østlandet

Kongsløkken er det første Oslo-prosjektet for Bonava. Men på Østlandet har boligutvikleren prosjekter på gang i Bærum, Vestby, Gjerdrum og i Ski. Bonava har ambisjoner om å bli blant topp-tre boligutviklerne på Østlandet de neste årene.

– Vi flyttet nylig inn i nye lokaler i januar i år, og har i løpet av ett år vokst fra 7 ansatte til 27 ansatte etter etableringen av Oslo-kontoret etter oppkjøpet av Urbanium, sier Matilda Vinje, regionleder for Bonava Østlandet.

Totalentreprise til SV Betong

Bonava tildelte totalentreprisenjobben på Ensjø til rogalandsselskapet SV Betong og den er en av de største i selskapets historie.

– Vi er stolt og ydmyk for at Bonava gav oss jobben med å bygge opp Kongsløkken, sier SV Betongs leder i Øst, Bjørn Mikalsen.

Han legger til at totalentreprisen er rekordstor for selskapet på Østlandet.

– Hverken vi eller Bonava oppgir kontraktsum for jobben, men oppdraget har stor betydning for SV Betong som selskap og vår posisjon i markedet på Østlandet. Derfor er vi selvsagt veldig glade for kontrakten, som trygger mange arbeidsplasser, og ikke minst er en faglig «fjær i hatten» for vårt selskap, sier Mikalsen.

På det meste skal 110 til 120 fagfolk under SV Betongs ledelse jobbe på Kongsløkken de neste to årene.

Kilde: Bonava

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094