23948sdkhjf

buildingSMART får nytt verdifullt medlem

Oslotech AS, som driver Forskningsparken i Oslo, og går nå inn som medlem i buildingSMART Norge for å dele erfaringer og søke læring hos bransjen når de nå starter sin storstilte utbygging som en del av innovasjonsdistriktet Oslo Science City.

Oslotech bidrar til vekst og verdiskaping ut fra forskning og kunnskapsmiljøene rundt Universitetet i Oslo, universitetssykehusene og fra forskningsmiljøene i og rundt Oslo.

Foreningen buildingSMART er en nøytral arena for innovasjon og digitalisering av bygge-, anleggs- og eiendomsnæringen.

– Åpenhet og deling er viktige verdier for å lykkes, og vi ser frem til å både dele egne erfaringer og å lære mer om standardiserte løsninger for smarte bygg når vi nå skal bygge Forskningsparken videre, sier Espen Kildebo Jensen, prosjektleder i Oslotech.

Vil gi mange positive ringvirkninger

– Akademiske miljøer står sterkt og har alltid bidratt aktivt i buildingSMART og Forskningsparken er en utrolig spennende aktør som både vil tilføre oss mye kunnskap og dele spennende erfaringer. De kombinerer innovasjon og praktisk gjennomføring med stor kunnskap og dynamikk, og det vil gi mange positive ringvirkninger i hele BAE-næringen, sier Alessia Bellini, fagnettverk- og bærekraftsjef hos buildingSMART Norge. 

– Samarbeid er en forutsetning for innovasjon, og at næringen samarbeider med kunnskapsmiljøer om utviklingen av åpne standarder, er nøkkelen til vellykket omstilling til en livsløpsorientering, fortsetter hun.

Kilde: buildingSMART

KLIKK for alle artikler i Bygg bedre billigere.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094