23948sdkhjf

Betonmast bygger nytt kontorbygg i Drammen

Betonmast Buskerud-Vestfold har signert kontrakt med Gråterudveien Næringspark AS om bygging av et moderne kontorbygg i Kobbervikdalen sør for Drammen. Kontrakten er en totalentreprise med en kontraktsum på om lag 110 millioner kroner ekskl. mva.

Totalt vil kontorbygget bli på ca. 6.200 kvm med moderne kontorlokaler fordelt på to sammenkoplede bygningskropper, med underliggende garasjeanlegg under den ene delen. Størstedelen av lokalene er allerede utleid. En av leietakerne er Betonmast Buskerud-Vestfold, som flytter Drammenskontoret inn i nybygget.

– Vi har hatt en humørfylt og utviklende samspillsperiode med Holtefjell Eiendom, som representerer utbygger. Sammen har vi optimalisert prosjektet, både med tanke på utleieareal og byggbarhet. Resultatet er et flottere prosjekt til betydelig redusert totalkostnad. Vi har nådd kostnadsmålet vi satte sammen da vi innledet samarbeidet i mai i fjor. Samtidig har vi økt inntektsbildet på utbyggers fremtidige leieinntekter, sier Kristian Gjestemoen, daglig leder i Betonmast Buskerud-Vestfold.

Deres tredje prosjekt i Kobbervikdalen

Gjestemoen benytter anledningen til å berømme Holtefjell som byggherre og samarbeidspartner.

– Det er virkelig moro å jobbe sammen med så proffe og kompetente personer i en utviklingsfase. De har vært tett på og utfordret oss fra første dag. Forhåpentligvis har også vi utfordret og lært dem noe nytt, slik at vi begge har styrket vår kompetanse gjennom samarbeidet. Vi gleder oss nå til å realisere prosjektet, vårt tredje prosjekt i Kobbervikdalen etter at vi etablerte kontor i området for vel to år siden, avslutter Gjestemoen.

Byggestart er planlagt i februar/mars og bygget skal stå ferdig for innflytting mai/juni 2022.

Kilde: Betonmast

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078