23948sdkhjf

Consto bygger 70 leiligheter i Harstad

Boligprosjektet Pynten ligger midt i hjertet av Harstad og rett ved sjøen. Nå er kontrakt om bygging inngått mellom byggherre Holstneset Eiendom AS og entreprenør Consto Nord AS.

Første spadetak tas av Consto i mai/juni i år og halvannet år senere vil 70 leiligheter fordelt på syv boligetasjer stå klare til innflytting. I tillegg skal det bygges to parkeringsetasjer. Leilighetene spenner fra romslige 138 kvadratmeter til små og urbane studioleiligheter på 38 kvadratmeter. I tillegg deler beboerne på en møblert gjesteleilighet, opplyser Consto i en pressemelding.

Kontraktens størrelse er på nærmere 200 millioner kroner inkl. mva.

Har bygget over 200 leiligheter i området

Consto og Holstneset Eiendom har tidligere samarbeidet om byggeprosjektet Holstneset, som ligger like ved Pynten. Prosjektleder i Consto Nord, Rune Sjøstrand, er glad for at Consto igjen har fått tilliten hos byggherren.

– Vi takker for tilliten og ser frem til et godt samarbeid med Holstneset Eiendom, sier Sjøstrand. – For Harstad er dette dessuten et viktig signal om at det satses i og på byen – og særlig i denne tiden som vi alle står oppe i er dette spesielt viktig, legger han til.

Bak Holstneset Eiendom står Barlindhaug Eiendom AS og Corpo AS (Inge Falck Olsen). Partene har tidligere bygget prosjektene Harstadhamn og Perlen i samme område, med totalt 82 leiligheter. Også der var Consto totalentreprenør. Samlet har dermed disse bygget over 200 leiligheter i området.

Prosjektets arkitekt er Hamperokken AS.

Kilde: Consto

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.096