23948sdkhjf

Hæhre velger Landax som styringssystem og Excito som rådgiver

Hæhre Entreprenør har valgt Landax som leverandør av sitt nye styringssystem, med konsulentselskapet Excito Consulting som leverandør av konsulenttjenester knyttet til analyse, design, implementering og opplæring i systemet.

– Etter en grundig vurdering og testing av ulike systemer og leverandører, valgte vi Landax som plattform for vårt styringssystem. Til bistand for å identifisere nå- og ønsket situasjon, gap-analyser, design og implementeringen har vi valgt å benytte konsulentselskapet Excito som vår rådgiver. Landax utfordrer vår måte å arbeide på, og gir oss et stort rom for utvikling i de neste årene. For Hæhre Entreprenør er dette et stort steg mot en smartere hverdag, uttaler daglig leder Gudmund Roen.

Hæhre Entreprenør er en del av konsernet Hæhre & Isachsen Gruppen. Hæhre har en årlig omsetning på 3 milliarder kroner og over 950 ansatte, og er med det en av landets største anleggsentreprenører. Selskapet har over 40 års bransjeerfaring og håndterer hele spekteret av kontraktsformer fra totalentrepriser, samspillkontrakter og konkurransepreget dialog til tradisjonelle hovedentrepriser.

Stort prosjekt

Excito Consulting AS er et selskap som bistår bedrifter med å ta i bruk digitale styringssystemer og har i samarbeid med Landax utviklet et skreddersydd styringssystem for bygg- og anleggsbedrifter.

– Dette er et utrolig spennende case for oss i Excito. Prosjektet, som vil gå over flere måneder, er et av de største og mest interessante vi har gjennomført hittil, sier daglig leder og prosjektleder Håkon Samnøy i Excito.

Prosessorientert verktøy

Landax AS er et selskap som utvikler og selger et nettbasert styringssystem for administrasjon, prosjekt, ledelse og kontroll. Styringssystemet Landax Enterprise er det største og mest omfattende pakken selskapet har å by på.

Systemet er et prosessorientert verktøy utviklet i samarbeid med næringslivet, der de mange modulene er tett integrert og dekker et stort omfang av de aktiviteter som en virksomhet må utføre og ha kontroll på. Verktøyet er det mest innholdsrike og skalerbare styringssystemet, meget fleksibelt, og er i daglig bruk hos et bredt spekter av selskaper i alle sektorer, offentlig som privat.

– Vi i Landax ser frem til et godt og gjensidig samarbeid med både Hæhre Entreprenør og Excito Consulting, og gleder oss til å vise frem hele bredden og potensialet som styringssystemet vårt har å tilby. Vi forventer også at denne prosessen vil bidra til at det videreutvikles enda flere, nyttige funksjoner som vil bidra til å styrke og heve Landax til nye høyder, sier daglig leder i Landax, Torleif Bratlie.

Kilde: Hæhre Entreprenør

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125