23948sdkhjf

Ny juryleder for innovasjonspris

Tor Inge Hjemdal, adm. direktør i DOGA, blir juryleder for Byggenæringens Innovasjonspris 2021.

Byggenæringens Innovasjonspris ble etablert av Bygg Reis Deg i 2011. Hensikten var å fremheve innovative firmaer, organisasjoner eller team som bidrar til økt konkurransekraft og verdiskapning i norsk byggenæring.

Norsk byggenæring er i stadig utvikling og hver dag jobber dyktige medarbeidere med å forbedre produkter og prosesser. Byggenæringens Innovasjonspris er etablert som en konkurranse hvor man ønsker å fremheve de gode og innovative løsningene som kan utvikle næringen i positiv retning. Nå er juryen klar og snart lanseres årets konkurranse.

Viktig og gjev pris

Årets juryleder blir administrerende direktør i Design og Arkitektur Norge (DOGA), Tor Inge Hjemdal. Han er utdannet sivilarkitekt fra NTNU, med utdanning innen arkitektur og urbanisme fra Illinois Institute of Technology i Chicago og Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo samt innovasjon og ledelse fra Haas business school ved Berkeley. Hjemdal brenner for utvikling av byggenæringen og sier følgende om årets prisutdeling:

– Dette er en veldig viktig og ikke minst gjev pris. Noe både antall deltagere og de innovative løsningene som har blitt sendt inn tidligere år viser. Prisen bidrar til å vise frem at byggenæringen er av de mest innovative og både vil og kan bidra til å skape et mer bærekraftig samfunn. Jeg ser virkelig frem til å lede en meget kompetent jury og til å se alle de nyskapende løsningene som utvikles i næringa, sier Hjemdal.

Ny i årets jury er Krister Moen fra Innovasjon Norge.

– Jeg takket ja til å være del av juryen til Byggenæringens innovasjonspris fordi jeg brenner for bærekraftige innovasjoner i denne viktige næringen for Norges sier Moen. Med min innsikt i næringen så vet jeg at her finnes det gull: Dyktige folk i næringen står på hver dag for å omgjøre ideer til lønnsomme og bærekraftige produkter og tjenester. De beste må vi vise frem slik at de kan være forbilder for alle, sier Moen.

Øvrige deltagere i juryen er:

  • Ann Ingeborg Hjetland, ekspedisjonssjef i Kommunal- og moderniseringsdepartementet
  • Jon Sandnes, adm. direktør i Byggenæringens Landsforening
  • Hege Schøyen Dillner, leder for samfunnsrelasjoner, medlemmer og internasjonalt arbeid i Grønn Byggallianse
  • Aslaug Koksvik, adm. direktør i Virke Byggevarehandel
  • Trine Dyrstad Pettersen, teknisk sjef i Byggevareindustrien

Kilde: Bygg Reis Deg

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094