23948sdkhjf

Coor om brannsikkerhet: Et viktig og komplisert fagområde

Coor Service Management AS har inngått en rammeavtale med Dokumentert AS om FG-kontroll og vedlikehold av sprinkleranlegg. Dette inkluderer også kurs og kompetanseheving i forhold til sprinkler og andre branntekniske installasjoner.

Coor er en av Nordens ledende Facility Management-leverandører og tilbyr samtlige servicetjenester som kreves for at et selskap eller offentlig virksomhet skal fungere godt og effektivt. Kundene er alt fra de største private og offentlige virksomhetene der Coor er totalleverandør, til de små virksomheter som trenger støtte med enkelttjenester.

– Brannsikkerhet er et viktig og komplisert fagområde hvor mange eiere og leietagere har behov for faglig bistand. Det er et fagområde som naturlig inngår i det arbeidet vi utfører og ivaretar for våre kunder. Det er både i forhold til de krav myndigheter og forsikring har til bygningseier, men også det ansvar driftspersonell har i hverdagen når det gjelder brannsikkerhet, sier Thomas Lind, teknisk sjef Coor Service Management AS. – Derfor er denne avtalen med Dokumentert et spennende og viktig bidrag i denne sammenhengen fortsetter han.

Øker kunnskapen

Gjennom avtalen med Dokumentert vil driftspersonellet til Coor få økt sin kunnskap om sprinkler.

– Ikke bare ved at det utføres en kontroll av sprinkleranlegget, men de får økt sin kompetanse om hva de skal gjøre for å sikre at sprinkleranlegget har en riktig funksjon. Det gjelder både i forhold til ettersyn som de skal utføre men også hva leietagere og entreprenører gjør som kan påvirke sprinkleranlegget sin funksjon. De har en viktig funksjon i hverdagen, for kontroll av sprinkleranlegget utføres tross alt kun en gang i året, sier Lind.

Stadig flere velger Facility Management

– Vi er veldig stolte, ydmyke og takknemlige for denne avtalen sier Anders Sandmæl, daglig leder i Dokumentert AS.

Han forteller at Facility Management velges av stadig flere eiere blant annet fordi det stilles større krav til kunnskap i forhold til drift og forvaltning av eiendom.

– Det å utføre oppdrag for Coor, og dermed mange forskjellige eiere, innebærer et stort mangfold i eiendommer, bruk og geografi. Coor stiller høye krav til oss, for å sikre at vi ivaretar Coor sine forpliktelser og dermed også eier sitt ansvar og forpliktelser. Vi skal bidra til å heve kompetansen samt bidra til en kostnadseffektiv drift og forvaltning av sprinkleranlegg, sier Sandmæl, som opplyser at Dokumentert har et godt samarbeid med andre ledende eiendomsselskaper, driftsorganisasjoner, forsikring, brannvesen, brannrådgivere og andre med brannteknisk kompetanse.

– Derfor er det arbeidet vi utfører, den dokumentasjon vi leverer, i tillegg til en vanlig FG-rapport, forankret og anerkjent i disse fagmiljøene, fortsetter Sandmæl.

Kilde: Dokumentert

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125