23948sdkhjf

Consto etablerer nytt selskap

Styrker satsingen på vannkraft og damrehabilitering. Sammen med fire gründere har Consto Anlegg AS nå etablert selskapet Consto Dambygg AS.

Jarle Berg-Oksfjellelv (39) blir daglig leder i det nyetablerte selskapet, som blir et datterselskap av Consto Anlegg.  Berg-Oksfjellelv kommer fra stillingen som prosjektdirektør i YIT Infra Norge og tiltrer stillingen 1. mai. Selskapets satsingsområder blir innenfor fundamentering, utbygging og rehabilitering av damanlegg, samt kraftanlegg og annet innen vannkraftmarkedet.

Gode forutsetninger

Berg-Oksfjellelv har med seg Trond Helge Heimvik, Nils Olav Teigen og Håvard Ådland inn i det nyetablerte selskapet. Alle har lang og variert erfaring fra anleggsbransjen.

– Vannkraftutbygging, og kanskje spesielt innenfor dambygging og -rehabilitering, er områder hvor vi har gode forutsetninger for å etablere oss som en solid og stødig aktør. Fundamentering med fokus på KC-peling er et nisjemarked vi også ønsker å satse på. Vi har ressursene og kontaktnettet, og vi besitter både kompetansen og erfaringen som er nødvendig for å lykkes, sier Jarle Berg-Oksfjellelv.

Levert sine første anbud

Consto Dambygg har allerede levert sine første tilbud, og er klar til å ta fatt på oppdrag.

– Vi har fulgt med Consto siden oppstarten og er imponert over hva de har fått til. Vi gleder oss til å være med på reisen videre, sier Berg-Oksfjellelv, som i en årrekke har innehatt flere andre lederposisjoner innen bygg- og anleggsbransjen.

– Med det nye selskapet utvider vi spennet i våre tjenester. Vi har erfaring innenfor damrehabilitering, men det nye selskapet vil løfte oss både med hensyn til fokus, kompetanse og ressurser, sier adm. direktør i Consto Anlegg, Thorbjørn Eng.

Kilde: Consto

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.095