23948sdkhjf

NCC: Kjøper eiendom på Majorstuen

NCC Property Development og Arctic Real Estate Development kjøper eiendommen Fritjof Nansens vei 2 på Majorstuen i Oslo.

Eiendommen er en kombinasjon av kontorlokaler og handel/servicenæring på gateplan og har med sin sentrale beliggenhet et stort utviklingspotensial. Selger er Taugbøl Eiendom ANS.

– NCC er svært fornøyd med å få kjøpt en så sentral utviklingseiendom som Fridtjof Nansens vei 2. Kjøpet av eiendommen passer godt inn i vår strategi om å kjøpe og utvikle eiendom med sentral og riktig beliggenhet i partnerskap med andre dyktige aktører, som Arctic Real Estate Development, sier Thomas Dahle, adm. direktør i NCC Property Development.

Skal videreutvikle eiendommen

Avtalen ble signert rett før jul. NCC skal nå videreutvikle eiendommen og ser nå på mulighetene eiendommen gir.

NCC er godt kjent i området og har tidligere blant annet gjennomført byggingen av KPMG-bygget på Majorstuen. Fritjof Nansens vei 2 er ikke av samme størrelse, men Dahle er likevel ivrig med å komme i gang med prosjektet.

– Vi ser frem til et spennende utviklingsarbeid og ser frem til å komme i gang med prosjektet, sier han.

CBRE har vært selgers rådgiver i prosessen. Advokatfirmaet Ræder var juridisk rådgiver for selger, mens Advokatfirmaet Schjødt var kjøpers juridiske rådgiver.

Kilde: NCC Property Development

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093