23948sdkhjf

Reduserer behovet for papirarbeid på byggeplassene

Hogia lanserer et nytt produkt for bygg- og anleggsbransjen som digitaliserer håndteringen av arbeidsordrer mellom transportør, sjåfør og entreprenør.

Moveit Bygg & Anlegg er et nytt produkt fra Hogia som selskapet hevder vil redusere behovet for papirarbeid på byggeplassene og digitalisere håndteringen av arbeidsordrer mellom transportør, sjåfør og entreprenør. Registrering av varer gjøres i henhold til BEAst, byggebransjens elektroniske forretningsstandard, for å forenkle prosessen ytterligere og redusere risikoen for feil.

 – Med Moveit hjelper vi bedrifter som utfører anleggstransport og maskintjenester på veien videre i digitaliseringsprosessen. Ved å forenkle tilbakemeldinger fra sjåfører og maskinførere blir kommunikasjonen klar og tydelig. Det blir mindre administrasjon og bedre oppfølging, sier Henrik Mossberg, produktspesialist hos Hogia Logistics Systems.

Nettapplikasjon og app

Moveit består av en nettapplikasjon, som administreres av transportøren, og en mobilapplikasjon som brukes av sjåfører og maskinførere. Transportøren sender ordren til sjåføren som godtar den direkte i appen. Sjåføren har også selv mulighet til å opprette ordren i appen. Etter at arbeidet er utført, kan sjåføren fullføre ordren med informasjon om for eksempel mengden materiale som er hentet, og rapportere tilbake til transportøren. Ordren prises automatisk etter avtalte priser.

 – Å følge BEAsts prosesser og standardiserte meldinger er viktig for oss i utviklingen av Moveit. Standard er nødvendig hvis handelen med materialer og tjenester i hele byggebransjen skal digitaliseres fullt ut, sier Henrik Mossberg.

 Moveit er en del av Hogia Star, plattformen for Hogias skybaserte produkter. Plattformen støtter blant annet finansielle systemer, tids- og lønnssystemer, integrasjoner og digitale signaturer.

– Ved å koble sammen flere smarte løsninger kan hele flyten digitaliseres, fra arbeidsordre til faktura, avslutter Henrik Mossberg.

Kilde: Hogia

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11