23948sdkhjf

Anthon B Nilsen kjøper på Fornebu

Eiendomsutvikleren Anthon B Nilsen Eiendom AS har inngått avtale med Daimyo Eiendom AS og Hamang AS om kjøp av en eiendom på Fornebu.

Fornebuveien 42-48 er bebygget med fire sammenknyttede kontorbygg på til sammen 6.000 kvm pluss kjellerarealer.

– Dette er vår første investering på Fornebu, et område i en rivende utvikling, sier adm. direktør Peder Chr. Løvenskiold. Han legger til at de gjør denne investeringen omtrent samtidig som det første spadetaket tas for den nye Fornebubanen som vil få stasjon bare 250 meter fra eiendommen i Fornebuveien.

– Med det svenske eiendomsselskapet Balder som 50 prosent eier, ser vi gjerne på nye utviklingsmuligheter i Fornebu-området, understreker Løvenskiold.

Gradvis oppgradering

Kontorbyggene som Anthon B Nilsen Eiendom overtar er delvis utleid. Dette gir rom for en gradvis oppgradering av bygningsmassen samt vurderinger av videre utviklingsmuligheter.

– Anthon B Nilsen Eiendom tar med dette kjøpet en posisjon i det vi mener er et område med stort potensial for utvikling, sier Espen Aubert hos Daimyo Eiendom. – Selv satser vi på å utvikle naboeiendommen, Fornebuveien 38-40. Vi takker kjøper for en ryddig og god prosess og ser frem til et spennende samarbeid, sier Aubert.

Heilo Eiendom har vært megler i transaksjonen. Juridiske rådgivere har vært Haavind for Anthon B Nilsen Eiendom og Ro Sommernes for Daimyo Eiendom.

Kilde: Anthon B Nilsen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078