23948sdkhjf

Lederskifte i Veidekke Bygg Trøndelag

Torgeir Wiig (50) blir ny leder for Veidekkes byggevirksomhet i Trøndelag fra 1. januar.

Wiig tar over etter Ståle Brovold som etter 27 år i lederstolen nå går inn i en ny rolle som fagansvarlig for prosjektledelse i Veidekke i Norge.

- Jeg er veldig glad for at Torgeir Wiig overtar stafettpinnen etter Ståle Brovold. Torgeir er en meget solid og kompetent leder som kjenner organisasjonen og markedet i Trondheim og Trøndelag svært godt. Han har omfattende kunnskap og erfaring, og er en meget godt kvalifisert etterfølger etter Ståle, sier konserndirektør Hans Olav Sørlie i Veidekke.

Torgeir Wiig har vært en del av Veidekkes ledelse i Trondheim i ti år, de siste seks årene som avdelingsleder for næringsbygg. Han har jobbet i Veidekke i 23 år, blant annet som prosjektleder for en rekke store byggeprosjekter i Trøndelag. Wiig er sivilingeniør fra NTNU og har i tillegg en mastergrad fra Handelshøyskolen BI innen økonomi og ledelse.

Ståle Brovold har vært ansatt i Veidekke siden 1985. De første åtte årene var han i Oslo før han overtok som leder i Trondheim i 1994. Under Brovolds ledelse har byggevirksomheten i Trøndelag utviklet seg fra en årlig omsetning på snaut 160 millioner kroner til å bli en ledende entreprenør i Midt-Norge som omsetter for godt over halvannen milliard.

- Ståle Brovold er en bauta i Veidekke-sammenheng, og jeg vil takke Ståle for den enorme innsatsen han har lagt ned for oss. Når han nå etter eget ønske vil slippe andre krefter til, er jeg svært takknemlig for at vi skal få glede av han i en ny og viktig rolle som fagansvarlig for satsingsområdet prosjektledelse i Veidekke.

Samtidig vil jeg ønske Torgeir varmt velkommen i sin nye lederrolle, og er veldig glad for at vi har fått på plass en ny leder fra egne rekker som representerer både kontinuitet og fornyelse, avslutter Sørlie.

Kilde: Veidekke

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125