23948sdkhjf

Soknabruket ansetter flere medarbeidere

Midt under koronakrisen øker Moelven Soknabruket AS arbeidsstokken.

– Det er om lag ti nye stillinger som nå tilføres, sier Nils Anton Hæhre adm. direktør på Moelven Soknabruket AS til Bygdeposten.

Han legger til at noen nye allerede er ansatt, mens flere stillingsannonser er ute nå. Blant annet søkes det etter to mekanikere, en elektriker og en operatør.

– En driftssjef skal også ansettes. Den stillingen vil bli lyst ut nå om ikke mange dagene. Vi vil ha løpende behov for ansatte i ulike funksjoner framover, bekrefter Hæhre til lokalavisen.

Mangedobler kapasiteten

I slutten av september ble det kjent at Moelven satser 170 millioner kroner for å møte etterspørselen etter royal- og CU-impregnerte treprodukter og at de bygger landets største impregneringsanlegg på Soknabruket. Det er noe av grunnen til at de nå styrker staben.

– Vi bemanner opp for å produsere fram produkter til det som blant annet skal gå til det nye impregneringsanlegget. Vi har også behov for å styrke støtte- og vedlikeholdsfunksjoner til anleggene våre. Når impregneringsanlegget står ferdig og skal settes i drift neste år, vil det bli behov for enda flere ansatte. Disse stillingene er foreløpig på planleggingsstadiet, sier Hæhre.

Overfor Bygdeposten uttrykker han glede for at konsernet satser på Sokna, og at de får enda flere arbeidsplasser i en tid hvor mange bedrifter har det tøft. For sagbruksnæringen har koronakrisen så langt ikke vært merkbar. Tvert imot har det blitt satt produksjonsrekorder.

– Fortsatt bra salg og forventninger om bra salg gjør at vi nå ser det som en god mulighet til å finne kvalifiserte personer som for det i dag ser ut som en trygg arbeidsplass, sier Hæhre.

Kilde: Bygdeposten

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093