23948sdkhjf

Sapa lanserer nytt kalkuleringsprogram for byggkonstruksjoner

Det nye kalkuleringsprogrammet TechDesign by Sapa, hevdes å ha et moderne brukergrensesnitt for rask og enkel kalkulering i full 3D.

Ifølge en pressemelding åpner TechDesign opp for flere ulike design- og arbeidsprosesser som skal gi mer effektiv og enklere håndtering. Forskjellige elementtyper kan åpnes parallelt for raskere navigering mellom objekter. Det er mulig å beregne U-verdien for hele produktsortimentet og få statiske beregninger for å velge aluminiumprofiler i henhold til Eurocode-standardene.

3D-grensesnitt med en integrert CAD-modul

Sapa opplyser at 3D-motoren gjør det mulig å designe 3D-elementer raskt og enkelt. Du kan starte produktdesignet fra bunnen av eller importere filer i forskjellige formater (dxf, dwg, collada). TechDesign by Sapa har en integrert CAD-modul som gjør det mulig å bruke samme applikasjon og håndtere alt på et sted. Automatiske oppdateringer kjører alltid i bakgrunnen for å spare brukeren for tid og for å gi minimale forstyrrelser.

EPD – Dokumenter miljøpåvirkningen

TechDesign inneholder en integrert EPD-modul, hvilket innebærer at man kan få en erklæring på hele prosjektets miljøpåvirkning, alt fra den minste skruen til den faktiske transporten til byggeplassen. Med andre ord får man muligheten til å vise og dokumentere hvor bærekraftig man virkelig er i praksis.

Kilde: Sapa

Artikkelen er en del av vårt tema om Bygg bedre billigere.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078