23948sdkhjf

Bygger leiligheter for 900 millioner på Lørenskog

Avtalen er en totalentreprise med en verdi på cirka 900 millioner kroner ekskl. mva. Kontrakten gjelder for bygging av boligprosjektet Lørenskog Hageby som blir fordelt på fem bygg i en kvartalsstruktur som danner en fem mål stor hage i gårdsrommet. Prosjektet blir ifølge Betonmast et moderne og urbant tilskudd til området, og det store hagegårdsrommet skal gi gode opplevelser for kjøperne. Prosjektet får fellesarealer med blant annet selskapslokaler, sykkelbod og uteområder som innbyr til fellesskap.

Det største boligprosjektet hittil

– Betonmast har lenge hatt en solid posisjon på Lørenskog, noe vi befester med denne kontrakten. Samtidig er det første gang vi bygger for Fredensborg Bolig, og vi ser virkelig frem til å bli bedre kjent med denne anerkjente byggherren, sier daglig leder i Betonmast Boligbygg, Svend-Harald Maalen.

– Prosjektet blir det største boligprosjektet Betonmast Boligbygg hittil har bygget. Samtidig har vi lang erfaring med prosjekter av denne størrelse og kompleksitet, og oppdraget passer vår organisasjon godt. Arbeidene planlegges gjennomført med egenproduksjon på betong- og tømrerarbeider gjennom våre dyktige fagarbeidere, avslutter Maalen.

Samlet BTA er på over 50.000 kvm, og oppstart byggearbeider blir i Q1 2021.

Kilde: Betonmast

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094