23948sdkhjf

Ny leder for Hercules Fundamentering

Håvard Johansen overtar ved nyttår som leder for Hercules Fundamentering i Norge.

Håvard Johansen har jobbet som områdesjef i Hercules Fundamentering i to år og tar over som leder for den norske Hercules-virksomheten, når nåværende leder Mats Olsson flytter tilbake til Sverige.

– Jeg er glad for at Håvard kan gå inn som leder for Hercules sin norske virksomhet. Han har alle kvalifikasjonene vi har sett etter til denne rollen, og jeg er sikker på at han kommer til å gjøre en utmerket jobb med å drive og utvikle Hercules videre, sier Mats Norberg, divisjonssjef for Hercules.

Knalltøft marked

– Dette ser jeg på som en meget spennende rolle og jeg er både glad og ydmyk i forhold til å få denne utfordringen. Jeg har allerede vært med på en rekke vellykkede forbedringer innen Hercules i Norge de siste årene, og jeg ser mange muligheter fremover. Vi opererer i et knalltøft marked og hver og en må yte sitt aller beste fremover. Kundenes krav skjerpes, og med NCCs nye strategi står vi ekstra godt rustet til å kjempe videre. Målet er krystallklart: Vi skal levere lønnsom drift gjennom fornøyde kunder som kommer tilbake igjen og igjen. Og alt dette skal vi få til gjennom skadefri og smart drift, sier påtroppende Hercules-leder Håvard Johansen.

Kilde: NCC

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.234