23948sdkhjf

Hun skal lede Norsk Saneringsservice

Hilde Knutsen er ansatt som ny daglig leder i Norsk Saneringsservice.

Etter ni år i førersete overlater gründer Torbjørn Haugo plassen sin for å fokusere på prosjekt, marked og maskinparken i selskapet.

Hilde har i 17 år jobbet som prosjektleder i flere bransjer, de siste årene som Prosjektdirektør i NRC Group Norge sin anleggsdivisjon.

Etter lang fartstid som prosjektleder følte Hilde det var på tide med nye utfordringer og når denne muligheten bøy seg takket hun ja.

- Jeg er veldig glad for å ha fått tillitten og er ydmyk i å entre rollen, sier Hilde.

- Fokuset fremover nå er å bli kjent med folka, virksomheten og prosjektene. Vi skal sammen fortsette å drive lønnsomme og gode prosjekter, og beholde den gode posisjonen vi har opparbeidet i markedet. Videre skal vi fortsette å utvikle folka våre og deres kompetanse. Jeg er spent og gleder meg til tiden fremover, avslutter Knutsen.

Fullt fokus på prosjekter, marked og maskinparken

Torbjørn Haugo grunnla Norsk Saneringsservice i 2012, og solgte det til NRC Group i 2018. Det er ingen tvil om at han har sterke følelser for selskapet.

-Mitt største fokus er alltid å gjøre det beste for NSS. Det har det alltid vært, og det vil det alltid være. Jeg har stor tro på Hilde som daglig leder, og ser frem til å jobbe tett med henne fremover, sier Haugo. Han forteller videre at han er ivrig på å ta tak i nye utfordringer innen prosjekter, marked og maskinparken.

-Vi skal ruste opp for fremtidens jobber og krav, og det krever god markedsforståelse og en tilpasset maskinpark. Å få et fullt fokus på dette ser jeg frem til, forteller Torbjørn.

Opphav og kilder: AnleggsMagasinet

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063