23948sdkhjf

Olav Thon Eiendomsselskap kjøper AMFI Larvik

AMFI Larvik blir nå et heleid senter i konsernets portefølje.

– Fra før eide Olav Thon Eiendomsselskap 50% av AMFI Larvik. Vi har nå kjøpt hele senteret og det tilhørende næringslokalet i Triadebygget, sier Olav Thon Gruppens visekonsernsjef, Ole-Christian Hallerud.

– Vi synes AMFI Larvik har en spennende plassering i byen og gleder oss til å ta fatt på jobben med å videreutvikle eiendommene som en del av Larvik sentrum. Vi er også fornøyd med avtalen som gjør at dette nå blir et heleid senter i vår kjøpesenterportefølje, sier Hallerud.

Det er Larvik Center Holding AS som har solgt sin andel til Olav Thon Eiendomsselskap ASA.

– Vi har valgt å selge vår aksjepost i eiendomsselskapet Bryggerikvartalet AS som eier 50% av AMFI Larvik og Triade-bygget. Vi var med på å ta initiativet til utbyggingen  av Bryggerikvartalet for 12 år siden, og føler at tiden nå er inne for at Olav Thon Gruppen fører dette videre som et heleied senter. Olav Thon Gruppen har både vilje og økonomisk evne til å utvikle disse eiendommene videre. En videreutvikling av AMFI Larvik og Triadebygget vil styrke Larvik sentrum. Kontrakten er underskrevet og trer i kraft 19. november, sier daglig leder i Larvik Center Holding, Herleif Bergh-Nilsen.

Kilde: Olav Thon Eiendomsselskap

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094