23948sdkhjf

BYD: Nå kommer el-varebilen BYD T3 til Norge

Som første land i Europa ble Norge og RSA utpekt som importør for det elektriske bilmerket BYD tidligere i år.

Første modell ut fra BYD på det norske markedet er BYD T3, en elektrisk varebil for rørleggeren eller håndverkeren som ønsker et miljøvennlig og rimelig fremkomstmiddel, skriver BYD i en pressemelding.

T3 har en rekkevidde på inntil 310 km (WLTP), og lagringsløsninger med et varerom på 3,5 m3 og 8 års batterigaranti – dette til en introduksjonspris på kun 324.900,- før ENOVA-støtte.

El-varebilen har en nyttelast på 645 kg. Med blant annet topphengslede bakdører topphengslet bakdør og skyvedører på begge sider av bilen, er alt lagt til dette for at du som håndverker enkelt kan håndtere materialer inn og ut av bilen, skriver BYD.

T3 har en batterikapasitet på 50,3 kWt som kan lades fra 30 til 80 prosent på 30 minutter med DC-hurtiglader (CCS). 

- Vi er glade for å endelig introdusere BYD T3 i Norge. Markedet for elektriske varebiler er i stor vekst, og vi har stor tro på at dette er en el-varebil som møter den økende etterspørselen etter rene, nullutslippsvarebiler. Ettersom Norge er verdens mest elektrifiserte bilmarked, har vi troen på at T3 vil passe godt inn i dette voksende el-varebilmarkedet, sier salgssjef i BYD, Simen Wøien Christensen.

Kilde: BYD

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094