23948sdkhjf

18.500 m2 glass til nytt sykehus

CG Glass er av Rubicon valgt som glassleverandør til Nye Stavanger universitetssjukehus – «SUS 2023».

Totalt skal Rubicon levere 18.500 m2 glass. 12.000 m2 fasade og resten er innvendige atrier. CG Glass er allerede i gang med produksjon av 1. etappe som er en leveranse på 3.000 m2.

– Dette er et fint prosjekt å ha med i ordrereserven nå som vinteren nærmer seg. Glassleveransene vil bli en miks av egenproduksjon og støtteproduksjon fra en utenlandsk samarbeidspartner med samme lagerførte glasstyper som vi har. Denne leveransen sørger for høy aktivitet i egen fabrikk, men vi vil også ivareta våre andre faste kunder med den service, kvalitet og leveringspresisjon de er vant med, sier salgsdirektør i CG Glass, Simen Skogheim, i en pressemelding.

– Dette er et veldig spennende prosjekt for CG Glass og glassbransjen, som satser på å opprettholde og å videreutvikle prosjekterings-, produksjons og glasskompetansen i Norge. Prosjektet vil også bidra til å trygge arbeidsplasser, skape yrkesstolthet og rekruttering i glass- og håndverksfaget i Norge. Jeg er enormt stolt av mine medarbeidere, og takker A.S Rubicon for tilliten, sier Eivind Brøvig.

CG Glass er totalleverandør av bygningsglass og har fabrikker på Vennesla og i Bergen. CG Gruppen har en omsetning på ca. 125 mill. kroner, og sysselsetter rundt 70 personer.

AS Rubicon er en fasadeentreprenør som holder til ved Øksnevad Næringspark, i Klepp Kommune. Selskapet prosjekterer, produserer og monterer komplette blangt annet glassfasader, dører og vinduer, skyve-/foldedører, Innvendige butikkfronter/rullegitter. A.S Rubicon ble etablert i 1994, og sysselsetter i dag rundt 70 personer.

Kilde: glassportal.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.252