23948sdkhjf

Her er vinnerne av Norsk Lyspris 2020

Universitetsmuseet i Bergen – Naturhistorisk Museum, Farrisbrua – fra 3D til 2D, Vault tak & vegg, Sandvika-lykta, Stavanger Lysplan og Nordisk lys og fargebruk i cellekontor – Bacheloroppgave Lysdesign, er vinnerne av Norsk Lyspris 2020. Se bildekarusell under.

Norsk Lyspris er den gjeveste hedersutmerkelsen for lysdesign og belysningsprodukter i Norge, og deles ut årlig i regi av den ideelle organisasjonen Lyskultur.

Vinnerne av Norsk Lyspris 2020 ble kåret under Lysets Dag på DOGA 11. november i Oslo av konferansier Olli Wermskog. Kåringen ble streamet live. Spennvidden er stor og vinnerne inkluderer historiske bygninger, broer, byplaner og bacheloroppgaver og omfatter lysdesign, produkter og lysinstallasjoner, fra anerkjente aktører til unge talenter.

Her er alle vinnere av Norsk Lyspris 2020:

Beste innendørsprosjekt: Universitetsmuseet i Bergen – Naturhistorisk Museum

Beste utendørsprosjekt: Farrisbrua – fra 3D til 2D

Beste produkt eller teknisk løsning: Vault tak & vegg

Beste spesialdesignet produkt til prosjekt: Sandvika-lykta

Åpen klasse: Stavanger lysplan

UNG: Nordisk lys og fargebruk i cellekontor – Bacheloroppgave Lysdesign

Norsk Lyspris har de siste årene opplevd en eksplosiv økning i antall søknader, og juryens vurdering av søknadene resulterte tidligere i høst i 16 nominerte.

En av vinnerne kan også bli nominert til Nordisk Lyspris, som arrangeres av belysningsorganisasjoner i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Island.

Kilde: Lyskultur

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094