23948sdkhjf

Betonmast: Bygger 65 leiligheter på Frednes Brygge i Porsgrunn

Betonmast Telemark har signert avtale med Porsgrunn Bolig AS om bygging av Frednes Brygge II i Porsgrunn. Avtalen er en totalentreprise og har en verdi på om lag 210 millioner kroner ekskl. mva.

Drøyt to år etter at Betonmast Telemark fikk kontrakten på bygging av 25 leiligheter langs elven i Porsgrunn, skal selskapet nå også stå for byggingen Frednes Brygge II. Det omfatter totalt 65 leiligheter fordelt på to bygg over et underliggende garasjeanlegg. Avtalen er delt i to, hvor første del er hele garasjeanlegget og den første blokken med 34 leiligheter samt prosjektering for hele prosjektet. Det er salgsforbehold på andre byggetrinn av kontrakten for bygging av de resterende 31 leilighetene. Prosjektet har solgt meget godt og det forventes avrop av del to av kontrakten i løpet av våren neste år slik at byggingen kan pågå kontinuerlig, opplyser selskapet i en pressemelding.

Stolt over også ha fått dette byggetrinnet

– Vi er svært stolt over, og takknemlige for, at Porsgrunn Bolig gir oss tillit til å bygge også dette byggetrinnet på Frednes Brygge. Vi har bygget flere prosjekter i Porsgrunn de senere årene, og er glade for å kunne være med og sette vårt preg på utviklingen av byen. Nå ser vi frem til et fortsatt godt samarbeid med utbyggerne, sier Frode Antonsen, daglig leder i Betonmast Telemark.

Kilde: Betonmast

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079