23948sdkhjf

Stenseth & RS: «Vi har aldri hatt så mye å gjøre»

De har bygget Holmenkollen skistadion, boligblokker på Tjuvholmen og kontorbygg i Barcode. Nå bygger de 180 boliger i Asker. Stenseth & RS i Røyken går så det suser midt i koronatiden.

– Vi har aldri hatt så mye å gjøre som nå, sier Sigbjørn Fimland til Røyken og Hurums Avis. Fimland er en av gründerne og leder virksomheten sammen med Petter Kveil, Ronny Nygård og Geir Stenseth.

– Hemmeligheten bak suksessen er hardt arbeid. Og å bygge stein på stein. Nå er vi i posisjon til å regne på alle de jobbene vi vil ha, og må heller ikke underby prosjekter fordi vi ikke har nok å gjøre, uttaler de til lokalavisen.

Ordreboken for neste år er allerede på det nærmeste fylt opp. Det gir trygghet for lokale arbeidsplasser, som er verdifulle for lokalsamfunnet. Merittlisten er lang. I tillegg til de nevnte signalbyggene, har de blant annet bygget for Tine, Bama og flyhangaren for Norwegian på Gardermoen, og hatt store prosjekter på Sørenga og i Bispevika i Oslo. I Asker bygger de Wesselkvartalet og boliger på Landås. De er også i gang med bygging for Bama på Lierskogen og Sville på Lillestrøm, Svanegangen i Drammen og Rortunet på Slemmestad. Prosjektene spenner over arbeider fra 50.000 til 100 millioner kroner.

Omsatte for over 516 millioner i fjor

Stenseth & RS Entreprenør AS ble etablert i 2002 og for tre år siden ble både Stenseth & RS Anlegg AS og bemanningsselskapet Stenseth & RS Ressurs AS etablert. Ifølge proff.no omsatte de tre selskapene i fjor for henholdsvis 336, 129 og 52 millioner kroner og hadde et samlet driftsresultat på drøye 51 millioner kroner.

– Vi har valgt å rendyrke enhetene for å spisse kompetansen på det vi er gode på. De som jobber med betong og armering blir dermed best i det, for de som jobber med bemanning kreves en helt annen kompetanse og de blir dermed best innenfor sitt fagfelt. Når man da setter disse tre avdelingene sammen blir det et verdifullt samarbeid for alle, fremholder bedriftsledelsen til Røyken og Hurums Avis.

Kilde: RHA

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078