23948sdkhjf

Selvaag Eiendom: Kjøper nok en logistikkeiendom på Berger

Med overtakelsen av Fjellboveien 13 har Selvaag Eiendom nå to gode lager- og logistikkeiendommer nær hverandre på Berger.

– Dette er strategisk investering, og med denne eiendommen har vi nå to meget gode lager- og logistikkeiendommer på Berger. Dette er svært riktig for oss med tanke på hvordan markedet er i endring og hvor det er et stadig økende behov for lagereiendommer med gode beliggenheter, sier Cecilie Martinsen, adm. direktør i Selvaag Eiendom.

Eiendommen, som ble overtatt fra Fabritius, er fullt utleid til Freja Transport & Logistics AS.

– Fjellboveien 13 ble bygget i 2009 og er tilpasset Freja og deres krav til bygget, som for øvrig har vært leietaker siden ferdigstillelse. Leieforholdet løper frem til utgangen av 2027, sier investeringsansvarlig Mari Lill Gjerde i Selvaag Eiendom.

Hun opplyser at bygget er i meget god stand og er svært godt vedlikehold av Freja, som er en aktiv og kompetent drifter.

– Bygget har gode takhøyder på ca. 10 meter, godt med kjøreporter, og romslig uteområde som sikrer enkel og trygg manøvrering selv for de største lastebilene. To eiendommer nært hverandre på Berger gir gode muligheter for et bedre og mer fleksibelt tilbud både til nye og eksisterende leietakere, sier Gjerde.

Frigjorde kapital til større prosjekter

– Fabritius er store på lager- og logistikkeiendommer og vi skal fortsatt vokse innen nisjen, men vi har nå flere større prosjekter i pipeline og rom for å igangsette betydelig med nybygg i årene som kommer, og da kan det være greit å frigjøre noe kapital til videre utvikling, sier daglig leder i Fabritius, Asgeir Solheim.

Transaksjonen er tilrettelagt av Arctic Securities, Advokatfirmaet Haavind har bistått Selvaag Eiendom som juridisk rådgiver og Union har vært næringsmegler i kjøpsprosessen. Advokatfirma Føyen Torkildsen har bistått Fabritius og Akershus Eiendom har stått for salgsprosessen fra Fabritius sin side.

Kilde: Selvaag Eiendom

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093