23948sdkhjf

Betonmast: bygger leiligheter i vannkanten

Betonmast Ringerike har inngått kontrakt med Fjordservice AS om bygging av 17 boligenheter og næringslokaler i Vollen utenfor Asker. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag 120 millioner kroner ekskl. mva.

Prosjektet vil bidra til et mer helhetlig Vollen, der Marinaen blir en naturlig utvidelse av Vollen sentrum. Betonmast Ringerike har gjennom samspill med byggherren utviklet prosjektet fra området var ferdig regulert frem til rammesøknaden ble sendt inn høsten 2020.

Kompetanse på utvikling og realisering

– Betonmast har mange medarbeidere med god kompetanse på å utvikle og realisere byggeprosjekter, uttaler Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast. – Vi har hatt en positiv og god samspillsperiode med Fjordservice AS, der vi sammen har funnet frem til gode løsninger for prosjektet på Vollen Marina. Nå gleder vi oss til å komme i gang med byggingen, utdyper han.

Glade for å komme i gang

– Vi er veldig fornøyde med å komme i mål, etter flere års arbeid med å planlegge leilighetsprosjektet her på marinaen. Vi er glade for å ha med oss Betonmast både under planleggingsprosessen og nå som totalentreprenør på prosjektet. Nå blir det godt å komme i gang med byggingen, sier Finn Audun Bostad, prosjektleder for Fjordservice AS.

Prosjektleder for Betonmast, Lars Erik Bøe Engen, gleder seg til oppstarten på prosjektet.

– Riving av lagerhallene påbegynnes umiddelbart, mens byggestart planlegges tidlig i 2021. Det blir moro å bygge så fine leiligheter med en flott beliggenhet, legger han til.

De nye boligene får en unik beliggenhet i vannkanten i et av de mest etterspurte og sjarmerende bo- og næringsmiljøene i Asker. Boligene kommer i ulike størrelser med leiligheter på både en og to etasjer. Felles for alle leilighetene er gode uteplasser og utsikt utover Oslofjorden.

De 17 boligenhetene på til sammen 2.300 BRA skal etter planen oppføres med et næringsareal på ca. 900 kvm og tilhørende garasjer.

Salget er allerede godt i gang og interessen har vært stor. 10 av 17 leiligheter er solgt, og både megler og byggherre er godt fornøyd med salget. Leilighetene skal etter planen stå klare til innflytting sommeren 2022.

Kilde: Betonmast

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078