23948sdkhjf

HENT debuterer på Sula

Skal bygge Rørstadmarka skole og flerbrukshall for Sula kommune.

HENT har siden 2008 hatt et godt ankerfeste på Sunnmøre med Ålesund som kjerneområde.

– Selv om Sula kommune er nabokommunen til Ålesund i sør, er dette HENTs første prosjekt der byggherre er Sula kommune, sier avdelingsleder Terje Melseth i en pressemelding.

Kontraktssum på 145 millioner

Prosjektet er en totalentreprise med kontraktssum på 145 millioner kroner. Grunnarbeidene er planlagt med en oppstart nå i begynnelsen av november og prosjektet skal ferdigstilles i mai 2022. Skolebygget består av undervisningsrom, personalrom og fellesarealer fordelt over to etasjer. I tilknytning til skolebygget skal det også bygges en idrettshall, hvor deler av hallen går over to etasjer og inneholder blant annet garderober, teknisk rom og sanitæranlegg. Skolebygningen har et bruttoareal på ca. 4.200 kvm, mens idrettsbygningen er på ca. 2.400 kvm.

Stort utenomhusareal

I tillegg kommer et betydelig utenomhusareal på ca. 23.000 kvm, der deler av dette skal ferdigstilles sommeren 2021. Prosjekteringsgruppen er på plass og en rekke av de øvrige innkjøpene er allerede gjort, og mange lokale entreprenører er hyret inn som samarbeidspartnere.

– Dette er viktig for oss, og det er godt å konstatere at lokale firma også er konkurransedyktig med de store aktørene, sier Frode Rougnø, HENTs prosjektleder.

Kilde: HENT

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.188