23948sdkhjf

BREEAM-sertifisering og drivhus på taket

Höegh Eiendom lanserer nå leilighetsprosjektet Papirhuset på Verket i Moss. Bygget får en svært sentral plassering vestvendt mot fremtidige Verksplassen og Mossesundet.

Boligprosjektet Papirhuset lanseres på Verket i Moss.

Boligprosjektet skal miljøsertifiseres med ambisjon om nivå BREEAM-NOR «very good». På toppen skal det bygges en takhage med drivhus og utekjøkken som kan benyttes av alle beboere.

- Vi gleder oss til å lansere Papirhuset i Moss og det er allerede mange som har meldt sin interesse. Prosjektet bygger videre på de høye arkitektoniske kvalitetene vi allerede har lagt vekt på i tidligere bygg på Verket, noe som er blitt lagt merke til i bransjen. Arkitektene bak Papirhuset er Aart Architects, Insitu landskapsarkitekter står for utforming av takhagen. Vi tror dette blir et unikt og særegent sted og bo, sier Jan Erik Kristiansen i Höegh Eiendom

Prosjektet består av 34 leiligheter med størrelser fra 46 – 119 kvadratmeter. Leilighetene er fordelt over 6 etasjer og førsteetasjen vil bli forbeholdt handel/service og serveringsvirksomheter. Den aktive førsteetasjen skal bli en del av bygulvet rundt Verksplassen. Navnet Papirhuset spiller på den lange papirindustri-historien på området og det estetiske utrykket med skarpe linjer i fasadene skal representere papirbretting.

Kilde: Höegh Eiendom

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11