23948sdkhjf

Ny sjef for Peab Anlegg på Vestlandet

Christoph Hollenstein (51) startet 1. oktober som ny distriktssjef for Peab Anlegg på Vestlandet.

– Peab Anlegg i Bergen består i dag av mange dyktige og kompetente ingeniører og fagarbeidere. Vi forbereder oss på å møte et større, bredere og voksende marked, og Christoph er ansatt for å videreutvikle vår virksomhet i vestlandsregionen, sier avdelingssjef John Landin i Peab Anlegg. – Han har omfattende ledererfaring fra bygg- og infrastrukturprosjekter i både store og små selskaper, og jeg er veldig glad for at han takket ja til jobben, fortsetter Landin.

Les også: Peab rehabiliterer kai på Haakonsvern

Opprinnelig sveitser

Hollenstein kommer fra stillingen som prosjektsjef i HGT. Tidligere har han jobbet som anleggs- og prosjektleder i selskapet Vassbakk og Stol, han har vært distriktssjef i Lemminkäinen/YIT og distriktssjef i Implenia.

Peab Anleggs nye distriktssjef er opprinnelig fra Sveits, men flyttet til Norge i 1997 og er bosatt i Os. Utdannelsen tok han i Sveits, og han har både teknisk utdannelse som stålbetongtegner, formannskole innen veibygging, og ingeniørutdannelse. Interessen for infrastruktur har alltid vært der.

Utvikling i sentrum

– Jeg takket ja til jobben fordi Peab er et selskap hvor utvikling står i sentrum. Det handler både om utvikling av medarbeidere, men også det å jobbe med innovasjon for å kunne løse kundens utfordringer på nye og bedre måter. Fremover blir det viktig for meg å legge til rette for at den gode bedriftskulturen videreføres. Samtidig skal vi markedsføre Peab bedre i regionen. Vi er tross alt en totalleverandør av tjenester, både innen anlegg, bygg, eiendomsutvikling, kranvirksomhet, pukk og grus og asfaltering. Det skal komme kundene til gode, sier Christoph Hollenstein.

Kilde: Peab

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.265