23948sdkhjf

Ny salgs- og markedsdirektør for Nordr

Malin Woll Skotnes har tiltrådt som ny salgs- og markedsdirektør for Nordr Norge.

Malin Woll Skotnes har siden januar i år vært ansvarlig for selskapets salgs- og markedsarbeid i Bergen, Stavanger og Sogndal. Hun har tidligere jobbet i Bonava og vært sentral i å bygge selskapet som ny merkevare i Norge.

– Vi er veldig stolte av å fortsette å utvikle våre egne ledere. Malin Woll Skotnes har tatt en tydelig lederrolle i Nordr og har vist at hun lykkes med store og krevende prosjekter i et utfordrende marked. Ikke minst var hun utslagsgivende for den suksessen vi har hatt med Lerum Brygge i Sogndal, sier Pål Aglen, adm. direktør i Nordr Norge, som ser frem til å få Skotnes med i ledergruppen.

Skal styrke posisjonen videre

Nordr Eiendom eies av et konsortium bestående av Fredensborg AS, Fredensborg Bolig AS, Norwegian Property ASA og Union Real Estate Fund III Holding AS. Selskapet har totalt 18.800 leiligheter under utvikling i Norge og Sverige.

– Nordr har ambisjoner om å styrke posisjonen videre som en av Skandinavias ledende boligutviklere. Det er både inspirerende og utfordrende å få lov til å være med å sikre at vi når våre mål. Med en salgstakt på mer enn 500 boliger i året, er det avgjørende at vi lykkes på første forsøk hver gang vi starter salget på et nytt prosjekt, sier Aglen.

Kilde: Nordr

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11