23948sdkhjf

Bygger på kaia i Sogndal

På tomten til den tidligere saft- og syltetøyfabrikken til Lerum i Sogndal starter Veidekke nå byggingen av 43 leiligheter i første byggetrinn av Lerum Brygge.

Etter at Lerum for lengst har samlet all produksjon i nabobygda Kaupanger er den gamle saft- og syltetøyfabrikken på kaia i Sogndal revet og tomten står nå klar for bygging.

Unik plassering

Nordr Eiendom AS og Lerum Brygge AS står bak boligprosjektet som har en unik plassering på bryggekanten mot Sognefjorden – midt i sentrum av Sogndal, men allikevel skjermet for trafikk.

Det første byggetrinnet er på åtte etasjer med 43 leiligheter i de syv øverste etasjene. Første etasje skal inneholde næringsarealer og parkering.

– Etter et langt, tett og godt samarbeid med Lerum Brygge og Veidekke Eiendom/Nordr Eiendom om utvikling og prosjektering, er det nå endelig klart for å komme i gang med selve byggearbeidene. Det er stas for oss å få bygge dette flotte boligprosjektet på en så synlig og sentral plass i bygda, sier distriktsleder Rune Karlsen i Veidekke Bygg Sogn og Fjordane.

Oppdraget er en totalentreprise verdt 112 millioner kroner ekskl. mva.

Byggestart blir allerede nå i høst med planlagt ferdigstillelse i september 2022.

Kilde: Veidekke

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.234