23948sdkhjf

Gratis etterutdanning for ansatte, permitterte og ledige

Fikk du med deg denne? I oktober åpnes det for etterutdanning i digitalisering for fagarbeidere, opplyser Entreprenørforeningen - Bygg og Anlegg (EBA).

Regjeringen har bevilget ekstra midler til etterutdanning og kompetanseutvikling på grunn av koronakrisen, opplyser EBA på sin hjemmeside.

Tilbudet er for ansatte, permitterte og ledige, og kan tas i kombinasjon med jobb. Permitterte kan også delta uten å miste dagpengene.

BNL, Fellesforbundet og Norsk Industri samarbeider med Kunnskapsdepartementet og Kompetanse Norge om bransjeprogrammet for byggenæringen og industrien.

Det utvikles modulbaserte etterutdanninger for fagarbeidere for å sikre at vi har riktig kompetanse for et arbeidsliv i endring.

I den forbindelse tilbys nå tre moduler fra fagskoleutdanningen «Den digitale fagarbeider» i Trondheim og Stavanger i oktober. Tilbudet er  utviklet ved Fagskolen i Oslo Akershus.

Modulene er:

  • Grunnleggende digitale ferdigheter
  • Digital hverdag
  • Digital produksjon

Påmelding er løpende, og opplæringen foregår dels ved samlinger og dels digitalt. 

KLIKK HER for å komme til skjemaene hos Fagskolen i Oslo.

Fagskolen Oslo forteller at "den digitale fagarbeider for bygg- og anleggsbransjen" er et utdanningsprogram for håndverkere i produksjon og skal hjelpe til med å komme i gang med bruk av digitale verktøy på byggeplassen.

Dette er nye datoer for gjennomføring, og hvor Modul 1 og 2 kjøres sammen:

Stavanger:
Modul 1 og 2: 12.-16. oktober
Modul 3: 11.-13. januar 2021
Trondheim:
Modul 1 og 2: 19.-23. oktober
Modul 3: 4.-6. januar 2021

Kilde: hjemmeside

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063