23948sdkhjf

Utslippsfrie vinsjer bidrar til bærekraftig anleggsbransje

De elektriske vinsjene Tesmec PE1150 og PE1250 er strategisk riktige valg for alle som vil bidra til bærekraft og møte anbudskrav om utslippsfrie anleggsmaskiner, mener EB Elektro.

Selskapet opplyser at vinsjene møter behov for trekking av alle typer kabler inkludert fiberkabel, rør, høyspent og lavspent.

Tesmec PE1250 har rå styrke, lavt støynivå, stor ladekapasitet og sterke miljøegenskaper.

– Egenskapene stemmer godt overens med Granavolden-plattformen til regjeringspartiene. Partiene ønsker det offentlige skal gå foran for å gjøre bygge- og anleggsplasser fossilfrie innen 2025, sier adm. direktør Nils Østnes i EB Elektro.

– Oss bekjent er vi først på markedet med en vinsj med krefter til kabelstrekk på dette nivået, legger han til.

Gode alternativer til hydrauliske maskiner

Kapasiteten er henholdsvis 30 kN på Tesmec PE 1150 og 50 kN på PE1250. Østnes hevder de stillegående vinsjene er perfekte for tettbygde strøk, kan fjernstyres, lader over natt, er utslippsfrie og produsert i Europa.

EB Elektro opplyser at vinsjene er velfungerende alternativer til hydrauliske maskiner. Uten hydrauliske motorer, pumper og ventiler vil dessuten hydraulisk olje og oljesøl være behagelig fraværende.

– I markedet er det mange, ulike behov. Tesmec-vinsjene er alternativer for de som foretrekker elektriske maskiner som også er frie for hydraulisk olje, sier Nils Østnes.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078