23948sdkhjf

Avlyser Arctic Entrepreneur 2021

På grunn av koronaviruset, og restriksjoner på arrangementer med over 200 personer, har hovedstyret i MEF Service bestemt at neste års arrangement på Gardermoen avlyses.

De siste ukene har som kjent smittetallene økt både i Norge og mange europeiske land. Regjeringen ga fredag 7. august 2020 klare signaler om at de ventede oppmykningene av smittevernsreglene ikke vil skje i denne omgang, og begrensningen i antall deltakere på offentlige arrangementer vil derfor fremdeles være på 200 personer også i tiden fremover, skriver Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) på sine nettsider.

En av anleggsbransjens største møteplasser

Det har tidligere vært en forventning om at arrangementer med inntil 500 deltakere vil kunne gjennomføres. Som nevnt over er det per i dag svært usikkert om det faktisk vil bli tillatt med så store samlinger i løpet av høsten/vinteren.

Arctic Entrepreneur er en av anleggsbransjens største møteplasser med 1.700 besøkende på årets arrangement. Det sosiale er minst like viktig som det faglige. Det å arrangere Arctic Entrepreneur «halvveis», uten en sosial sammenkomst mener vi er uheldig. Hovedstyret i MEF Service bestemte derfor på styremøte 25. august at Arctic Entrepreneur 2021 avlyses, melder MEF.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.141