23948sdkhjf

Ny Group CEO i Recover Nordic

Mattias Ringqvist er utnevnt som ny Group CEO i Recover Nordic.

Ringqvist er utdannet sivilingeniør fra Chalmers tekniske högskola i Göteborg og har lang og bred erfaring fra å lede og utvikle serviceselskaper i Norden. Han kommer senest fra stillingen som ansvarlig leder for Verisures nordiske virksomhet og før det  har Ringqvist også hatt ledende roller innen Telenors svenske og danske virksomhet, og vært partner i McKinsey & Company både i Sverige og USA.

Markedsleder innen skadebegrensning

Recover Nordic er markedsleder i Norden innen skadebegrensning og miljøtjenester og leverer tjenester til forsikringsselskaper, næringsliv og forbrukere. Etter at Recover Nordic ble etablert som en frittstående virksomhet for seks år siden, har selskapet tredoblet inntektene. Recover har mer enn 2.100 ansatte fordelt på 104 avdelinger over hele Norden.

– Jeg har stor respekt for organisasjoner som Recover hvor de ansatte så tydelig hjelper mennesker og selskaper i hverdagen. Å være der for kunder hver dag hele uken hele året krever stort engasjement, god kunnskap og høyt servicenivå. Jeg ser frem til å utvikle Recover Nordic sammen med de ansatte, slik at vi kan ta en enda tydeligere ledende posisjon i Norden, sier Ringqvist i en kommentar.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079